4 роки за ґратами – за загибель у ДТП на Рівненщині 8-місячної дитини

Суд виніс вирок

Фото поліції Рівненщини

Рівненський районний суд виніс вирок у справі про ДТП, яка сталася 18 квітня 2020 року біля села Великий Житин Рівненського району. Він присудив 4 роки позбавлення волі винуватцю ДТП.

Нагадаємо, що

37-річний водій BMW-520, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не пропустив ВАЗ-2106, який рухався головною дорогою.

У ВАЗівці їхала сім'я з Рівного в гості у Володимирецький район: це була субота перед Великоднем. За кермом перебував 49-річний глава сімейства Ігор Єфімов, який віз дружину, сина, невістку, 9-річну доньку та 8-місячну внучку. 

В результаті аварії

загинула 8-місячна дівчинка, отримали переломи її 19-річна мама та бабуся. 

 

Мама після цього 4 місяці була прикута до ліжка через перелом таза і черепно-мозкову травму. І навіть нині вона і бабуся - у важкому психологічному стані.

Бабуся загиблої Лариса Єфімова розповіла Радіо ТРЕК:

Ми просили максимальний термін покарання – 8 років за ґратами, прокуратура – 7 років. Але суддя постановив – 4 роки.  

 

Це при тому, що всі експертизи підтвердили винуватість водія BMW і була обтяжувальна обставина: він перебував за кермом під дією наркотичних речовин.    

Лариса Єфімова скаржиться, що розгляд справи всіляко затягували і навіть винесення вироку відбулося через 3 дні після останнього судового засідання у справі. Чи буде родина оскаржувати вирок суду - ще не вирішила.    

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень