4 речі, які притягують хвороби у дім: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Коли в житті людини присутні часті хвороби, сварки в сім'ї та різноманітні неприємності, то час звернути увагу на речі, що перебувають у домі. Щоб «брудна» енергетика не забирала благополуччя, їх краще позбутися.

Квіти

Якщо у вазах стоять свіжі, то ніяких невдач вони принести не можуть, а ось засохлі несуть негатив і хвороби. Багато хто залишає квіти зберігатися в будинку, як пам'ять, але ліпше їх викидати одразу, щойно стало помітно в'янення.

Старі світлини

Наступна річ, яка дорога багатьом людям, але притягує біди й виснажує енергію, — це фотоальбом зі старими знімками. Викинути таку пам'ять неймовірно складно, тому ліпше їх оцифрувати і зберігати на комп'ютері або в телефоні.

Рослини, що в'ються

Це — ще одне джерело неприємностей у житті родини. Воно стає хаотичним і складним, а про гармонію і здоров'я зовсім можна забути. Тому віднесіть рослину на роботу, поставте на сходовій клітці, віддайте сусідці або просто викиньте на смітник.

Подарунки від неприємних людей

І остання рекомендація: позбудьтеся подарунків, які піднесли люди, неприємні вам. Навіть якщо презент вам дуже подобається. Такі речі відлякують удачу.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень