4 причини, чому коти оселяються у картонних коробках

Про це цікаво знати

Фото - depositphotos.
Фото - depositphotos.

Власники домашніх улюбленців, особливо котів, часто можуть помітити, як їхні чотирилапі друзі ховаються або ж граються у картонних коробках. Ось кілька причин, чому котам настільки подобаються коробки.

Картонні коробки знижують рівень стресу у котів

Коробки не лише зменшують тривожність, а й сприяють швидшій адаптації до змін і попереджують дію стресових факторів на здоров’я кота.

Коробки – ідеальне місце для переховування

Для котів важливо знайти притулок у безпечному місці. Вона стане в пригоді, коли до вашого дому прийде незнайомець, або якщо сусіди влаштують гучний ремонт.

Картонні коробки допомагають утримувати тепло

Коти віддають перевагу теплому середовищу, й у цьому їм допомагає коробка із картону. Якщо в коробку покласти ще й плед або светр, то так буде ще краще.

Коробки ідеально підходять для ігор у полювання

Коти полюбляють влаштовувати засідку й відстежувати потенційну жертву. В домашніх умовах коти не полюють на справжнє, але коробки стають чудовим місцем для ролевих ігор.

Джерело: News.Blog

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень