30 мільйонів доларів на сміття. У Рівному заговорили про сміттєпереробний завод

Його хоче збудувати інвестор

ФОТО ілюстративні з мережі

Рівне отримало пропозицію від однієї з компаній, яка готова вкласти 30 мільйонів доларів у зведення сміттєпереробного заводу.  Для будівництва з нуля компанії необхідно 5 гектарів землі у промисловій зоні Рівного.

У міській раді наразі це питання обговорюють, пояснив міський голова Олександр Третяк в ефірі Радіо Трек.

Ми в процесі моніторингу та аналізу, чи зможе ця компанія, отримавши від міста 5 гектарів землі у Рівному, наскільки реально, що вони, використовуючи нашу морфологію відходів, зможуть забезпечити окупність цього проєкту. Відверто, у нас самих є сумніви й ми говорили про це інвестору, - зазначив Олександр Третяк.

ФОТО ілюстративні з мережі

За його словами, поводження з відходами - це питання, до якого у Рівному підходитимуть з усією увагою, адже ресурс сміттєвого полігону вичерпний. Олександр Третяк каже, що йдеться про 7-10 років. Тож аби згодом не зіштовхнутися з проблемою, шляхи її вирішення шукають уже зараз. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень