3 високорейтингові мінісеріали, які можна подивитись за два дні (ВІДЕО)

Обережно - СПОЙЛЕРИ

Мінісеріали не втрачають своєї популярності завдяки своїй структурі, яка дозволяє розповісти складну і захопливу історію в стислі терміни без зайвих затягувань. Якщо ви обожнюєте кіно, але не маєте на них багато часу - мінісеріали стануть для вас ідеальним варіантом.

Вони поєднують у собі якісний сюжет та компактний формат, що дозволяє насолодитися відмінним контентом за короткий час.

Патрік Мелроуз

Патрік Мелроуз – плейбой, аристократ і алкоголік. Попри матеріальні блага, життя Патріка далеко від легкого і безтурботного. В його дитинстві йому доводилося терпіти жорстоке ставлення батька, тоді як мати воліла не втручатися у ці події.

Ставши дорослим, Патрік знаходить в собі сили пробратися у вищий світ, але цей шлях виявляється непростим і веде його до саморуйнування.

 

Успіхи й розкіш не можуть компенсувати внутрішні демони та травми, які переслідують його.

Слід зазначити, що у головній ролі британсько-американського мінісеріалу - Бенедикт Камбербетч.

Брати Сунь

За сюжетом, коли таємничий ворог націлюється на його родину, член тріади з Тайбея вирушає до Лос-Анджелеса. Його мета – захистити вперту матір і молодшого брата, який нічого не підозрює про небезпеку, що наближається.

Персонаж стикається з новими викликами, намагаючись збалансувати своє життя між небезпеками кримінального світу і зобов'язанням захистити своїх близьких.

Прихисток

За сюжетом, відчайдух стає борцем сумо. Завдяки своїй зухвалій і нестандартній поведінці він швидко завойовує популярність серед шанувальників і кардинально перевертає засновану на традиціях індустрію сумо.

Його нетиповий підхід та рішучість ставлять під сумнів старі звичаї та правила, що призводить до значних змін у світі цього древнього спорту.

 

Джерело: 24 Кіно

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень