3 найкращі українські мінісеріали на вечір (ВІДЕО)

Мінісеріали, які ви подивитесь за один вечір

3 найкращі українські мінісеріали, які можна подивитись за вечір. Наближаються вихідні, а це означає, що саме час підготуватись до найкращого проведення часу. 

Сага

Історія родини Козаків розпочинається перед Першою світовою війною. Протягом століття цій родині, так само як і Україні в цілому, доводиться переживати всі випробування і біди, що спіткали країну.

У серіалі «Сага» показані найвизначніші події української історії XX століття: війни, революції, Голодомор, сталінські репресії, окупація Києва у 1941 році, катастрофа на Чорнобильській АЕС, розпад СРСР, проголошення Незалежності, Помаранчева революція та Євромайдан.

Кава з кардамоном

На початку XIX століття у Львові розгортається драматична історія забороненого кохання між українкою та польським шляхтичем. Історична драма обсягом всього 10 серій. Серіал є екранізацією бестселера Наталії Гурницької «Мелодія кави у тональності кардамону», а режисеркою виступила Ірина Громозда. Головну роль виконала акторка Олена Лавренюк, її партнером став польський актор Павел Дельонг.

Головною в стрічці є молода дівчина, дочка священника, яка віддавалася відносинам з одруженим шляхтичем, що викликало осуд суспільства. Дія відбувається під час «Весни народів» та революції 1848 - 1849 років. Головна героїня переживає осуд, зраду, відчуття кохання і ненависті, що формують її долю.

Поклик кохання

На початку своїх стосунків Аня й Андрій, які вчилися разом у школі невеликого селища, раптово розлучаються через непорозуміння. Їхні шляхи віддаляються: Андрій обирає кар'єру кадрового військового і вступає до активної військової служби, де бере участь у боях на сході України.

Тим часом Аня вирішує переїхати до столиці, де мріє знайти своє професійне покликання і побудувати особисте життя. Перебіг великої війни кардинально та безповоротно змінює життя обох головних героїв, кидаючи їх у вир підвищеного ризику, випробувань і надзвичайних ситуацій.

Джерело: 24 Канал. Кіно

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень