29 березня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 29 березня відзначають чоловіки з іменами Денис, Іван, Олександр, Омелян, Павло, Роман, Трохим, Юліан.

Жінки сьогодні не святкують іменини.

 

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю з Днем ангела! Хочу побажати, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав у всіх справах. Нехай збуваються всі мрії. Бажаю тобі здоров’я, любові, добробуту, удачі, процвітання та успіхів у житті. Зі святом!

***

З іменинами тебе! Щиро вітаю тебе зі світлим святом – Днем ангела. Хочу цього дня побажати тобі, щоб твій ангел-охоронець допомагав тобі летіти, коли твої крила опускаються вниз. Нехай у твоїй душі ніколи не згасає віра, надія та любов!

***

З іменинами тебе! Нехай твоя душа буде завжди сповнена великого кохання і щастя. Бажаю тобі вірити у краще та ніколи не втрачати оптимізм. Нехай твій небесний охоронець завжди оберігає та захищає тебе від бід та життєвих негод. 

***

Сьогодні у тебе іменини, тому дозволь тебе привітати з цим святом. Я хочу побажати, щоб твій ангел-охоронець оберігав тебе, направляв на праведний шлях та допомагав творити добро. Бажаю тобі частіше посміхатися та більше позитиву у житті. Нехай поруч з тобою завжди будуть вірні та надійні друзі. Зі святом тебе!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень