24 травня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

24 травня День ангела відзначають чоловіки на ім'я Григорій, Іван, Микита, Семен, Степан, Федір, Антон.

Також сьогодні святкують іменини жінки з іменами Антоніна, Олена та Оксана.

 

Вітання з Днем ангела

***

З Днем ангела. Удачі тобі, мужності, любові і міцного здоров'я, сил і першості у всьому! Нехай твій ангел вказує тобі своїм крилом вірний шлях до успіху.

***

Вітаю тебе з Днем ангела! Нехай життя дарує більше яскравих моментів, і здійсняться всі твої найсміливіші і заповітні бажання! Бажаю щоб твій ангел не покидав тебе, щоб в твоєму домі завжди панували щастя і розуміння. І нехай тебе оточують тільки щирі, вірні, надійні друзі і добрі люди.


***

Вітаю з Днем ангела. Бажаю щоб тебе оточували тільки улюблені, рідні, дорогі серцю люди. Щоб у всьому супроводжував успіх і везіння. І щоб тебе завжди охороняв від біди твій ангел!

***

Вітаю з Днем ангела! Бажаю прекрасного життя, і нехай на кожному його повороті завжди зустрічаються чудові люди. Бажаю міцного здоров'я і масу приводів для радості! Нехай кожен ранок починається з посмішки, а кожен день буде щасливим і сонячним.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень