22-річний танцівник Наді Дорофєєвої досі в комі: фатальний удар зафіксували камери (ВІДЕО)

Женя заступився за подругу, через мить удар і хлопець лежить нерухомо

Побитий танцівник із колективу Наді Дорофєєвої — Євген Гончаренко — досі в стані коми.

Уже другу добу за його життя борються медики.

Напередодні в центрі столиці працівник Управління державної охорони вдарив хлопця в обличчя. Чому, тепер намагаються з'ясувати правоохоронці.

Відео інциденту ТСН отримала з власних джерел. На ньому видно, як усе сталося: танцівник Євген Гончаренко разом із друзями стоїть на тротуарі поруч із гей-клубом.

Люди спілкуються. Видно: хлопець на мить відвернувся. Як зненацька до нього підходить перехожий. Замість обійти — штовхає в спину.

Далі — сварка. Подруга танцівника береться знімати на телефон. Нападник різко розвертається і женеться до камери. Видно, до цього чоловік уже був із синцем на обличчі. Розлючений.

Євген заступається — стає між подругою та агресором.

Першим до потерпілого підходить товариш нападника. Тоді як той продовжує чіплятися до дівчини. Лише згодом зневажливо штурхає танцівника ногою.

Закрита черепно-мозкова травма, перелом скроневої кістки, крововилив у мозок — удар був професійним. Нападником виявився військовослужбовець Управління державної охорони.

За цим фактом керівництвом Управління призначено службове розслідування.

Заступатися за працівника не стали. Навпаки, обіцяють сприяти розслідуванню і допомогли в лікуванні Євгена. Про самого нападника інформації небагато. Відомо, що його затримали та відкрили кримінальне провадження.

Попередня кваліфікація — умисне тяжке тілесне ушкодження. Йому загрожує покарання до 8-ми років тюрми, — зазначає спікерка ДБР Ольга Чиканова.

Хлопцеві лишень 22 роки. До клубу, розповідають товариші, йшли святкувати вдалий виступ. Тепер друзів бентежить тільки одне - чи зможе Євген узагалі повернутися на сцену.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень