+20 вже не буде: Чого очікувати від погоди у листопаді

Перші прогнози

У перші дні листопада в Україні очікуються дощі та поступове зниження температури.  Про це повідомила синоптикиня Українського гідрометцентру Наталія Птуха.

2-го листопада вдень у західних областях, а 3-го та 6-го листопада по всій території України, крім Заходу буде переважно без опадів, але температура продовжить знижуватися: вночі +4…+10 в західних та північних областях.

 

5−6 листопада і в центральних областях очікується всього +1…+7 градусів. В денні години +7…+13. Тобто вже +20 не буде в цей час, – зауважила Наталія Птуха.

Загалом температура повітря в останній місяць осені буде в межах норми – +2...+7 градусів.

Місячна кількість опадів очікується в межах 34−65 міліметрів, в горах Криму та місцями в Карпатах до 100 міліметрів, але загалом в межах норми. Лише по північному сходу, у північно-східних областях очікується 28−32 міліметри — а це дещо менше за норму, – розповіла синоптик.

Джерело: NV

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень