20 травня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

День ангела 20 травня відзначають чоловіки з іменами Євген, Іван, Микита, Олександр, Олексій, Тимофій.

Жінки сьогодні іменини не святкують.

 
Вітання з Днем ангела

***

Вітаю зі святом імені! Бажаю міцного здоров'я, натхнення для досягнення всіх цілей, справжнього щастя та гармонії у житті! Нехай небесний покровитель захищає від усіх бід та нещасть.

 

***


Вітаємо тебе з Днем ангела! Нехай твій небесний охоронець буде завжди з тобою поруч і в хвилини радості, і в хвилини смутку, любові і розлучень, щохвилини та щосекунди. Коли ти впадеш, він - підніме, коли ти заплачеш - втішить, коли ти будеш радіти, він теж разом з тобою буде радіти.


***

У цей святковий день – День твого Ангела, бажаю, щоб в твоїй душі грала весела пісня, а за вікном світило яскраве сонце. Щоб близькі тебе цінували і любили, а навколишні люди – поважали і захоплювалися тобою.

***

Вітаю з Днем ангела. Нехай ангел супроводжує завжди, оберігає від усього злого і заохочує на добрі справи. Нехай твій шлях приведе тебе до успіху і добробуту, а кожна дорога у житті буде всипана удачею.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень