20-річний молодик із-під Рівного позичив у знайомої банківську картку та набрав на неї кредитів

Йому повідомили про підозру у декількох злочинах

У незаконному втручанні в інтернет-банкінг підозрюють 20-річного мешканця Рівненського району.

Наприкінці квітня цього року житель Клеваня позичив у малознайомої банківську картку та пін-код. За його словами, на її картку він мав отримати грошовий переказ.  

Того ж дня ж дня він несанкціоновано втрутився в автоматизовану систему інтернет-банкінгу, отримав доступ до персональних даних знайомої та змінив  її номер телефону на свій.

 

Потім від імені потерпілої подав заявки на отримання декількох кредитів на загальну суму 3850 гривень.

 

Наступного дня він перерахував всю суму на іншу картку, а «позичену» — повернув, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

Коли потерпіла не змогла зайти в інтернет-банкінг, звернулася до поліції..

На підставі зібраних доказів зловмисникові слідчі повідомили молодику про підозру у несанкціонованому втручанні в роботу комп'ютерів, автоматизованих систем, комп'ютерних мереж, що призвело до витоку інформації та у незаконній діяльності з платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, зокрема, вчинених повторно, та у крадіжці.

Нині правоохоронці перевіряють причетність молодика до вчинення подібних злочинів.

Відомо, підозрюваний і раніше потрапляв у поле зору поліцейських за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків, незаконне заволодіння транспортними засобами та майнові злочини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень