20-річний мешканець Дубна «отримав» 4 роки за нелегальний продаж цигарок та алкоголю

З іспитовим терміном

Суд засудив продавця нелегальних цигарок та фальсифікованого алкоголю на Рівненщині.

Рівненський міський суд визнав винним 20-річного дубенчанина у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів, спирту та алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку.

У суді прокурор довів, що чоловік, не маючи жодних дозвільних документів на свою діяльність, неодноразово купував незаконно виготовленні підакцизні товари, зберігав їх в одному з гаражів у місті Дубно та систематично збував цигарки та алкоголь на території Рівного, Дубна та Дубенського району.

Підакцизні товари – 2275 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв у пляшках різної місткості та найменувань, а також 6560 пачок цигарок у квітні цього року вилучили працівники податкової міліції.

Згідно з висновком експерта алкоголь не відповідає вимогам відповідних ДСТУ, повідомили у прокуратурі Рівненщини.

Крім того, марки акцизного податку не відповідають за способами друку та елементами захисту аналогічним маркам акцизного податку для алкогольних виробів, що перебувають в офіційному обігу на території України.

Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання – 4 роки позбавлення волі, та звільнив від відбування основного покарання з іспитовим строком 1 рік.

Вилучені підакцизні товари, згідно з вироком суду, підлягають конфіскації та знищенню.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень