20 березня: весняне Рівнодення й новий астрологічний рік

А вже 21 березня починається відрахунок першого сонячного місяця

ФОТО з мережі

20 березня о 17:34 за київським часом Сонце входить у знак Овна – починається новий астрологічний рік або Весняне Рівнодення. 

Зі сходом Сонця 21 березня о 05:59 ранку починається відрахунок першого сонячного місяця, кожен з яких завжди дорівнює 30 дням. Оскільки в році 12 місяців, що залишилися 5 — 6 діб (залежить від того, високосний рік чи ні), перед Весняним Рівноденням мають назву нульових днів, умовно — 13-й сонячний місяць. Це завжди важкий період, пригніченість чи почуття пригніченого стану може спровокувати проблеми зі здоров'ям, складнощі у взаєминах, розповідає астрологиня Марина Скаді.

Перший схід після переходу Сонця на знак Овна приносить наснагу, Транзит Сонця по Овну пов'язують з такими значеннями як бадьорість, лідерство, щирість, цілеспрямованість, самостійність, прямолінійність та імпульсивність. Овен є знаком мужності, фізичної сили, енергії боротьби.

Весняне рівнодення запускає процеси оновлення в природі, є первинним імпульсом, який дає натхнення. Люди стають активнішими, позитивно дивляться на навколишній світ. 

У день Весняного Рівнодення все живе знову відроджується, оживає і розвивається. Тривалість дня і ночі — однакові, після чого день стає довшим за ніч. Природні ритми змінюються, з'являється чудова можливість очиститися від негативної енергії, навести лад в емоційній та духовній сферах життя, впустити у своє життя зміни, відкрити себе для нове життя.

Україні Весняне Рівнодення 2022 року принесе кардинальні зміни, оскільки ця подія включає енергії восьмого астрологічного будинку – трансформація, глибокі перетворення, відродження у новій якості. Місяць у гороскопі України – у Водолії, а транзитний Місяць у момент переходу Сонця до Овна, розташований у 30-му градусі знака зодіаку – Терези. Символічний гармонійний аспект за знаками життєрадісної повітряної стихії — Водолій та Терези — допоможе вийти красиво із найскладніших та незручних ситуацій. Дипломатія, залучення союзників, розмови та виважені рішення витісняють войовничість, агресію, ненависть.

Щоб максимально ефективно скористатися сприятливим потенціалом Весняного Рівнодення, необхідно мислити критично, дотримуватись дисципліни, враховувати інтереси всіх зацікавлених сторін. Місяць у Терезах допомагає знайти компромісне рішення, знизити градус напруженості шляхом мирних переговорів. У третій декаді березня очікуються видимі зрушення у бік завершення військового конфлікту.

До середини квітня 2022 року Україна скине з себе тяжкий тягар, позбавиться спадщини минулого. Відбудуться резонансні події, які визначать зовнішньополітичне становище України. Увага всього світу буде спрямована у бік України, наша країна вже незабаром посяде гідне місце серед інших держав.

У третій декаді березня розпочнуться глобальні процеси – це період зародження нових ідей соціального, економічного та політичного розвитку багатьох країн. Модель управління, впливу та влади кардинально відрізнятиметься від того, що було до 24 лютого 2022 року.

Примітно, що на момент Весняного Рівнодення цього року немає жодної ретроградної або стаціонарної планети. А це означає, що в найближчий астрологічний рік зникне більшість перешкод та зовнішніх обмежень. 

Дуже важливо у день Весняного Рівнодення перебувати у доброму настрої, оскільки навіть власні думки можуть вплинути на долю. Настав час пізнання істини, розкриття таємниць, викриття інтриг. Категорії давно застарілих знань більше не дають бажаних результатів.

Весняне рівнодення — це час сили, ключова точка року. День пов'язаний з астральним очищенням, тобто з моральним чищенням Душі, сумління. 

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень