19-річний переможець шоу «Голос країни» став татом (ФОТО/ВІДЕО)

У хлопця народилася донечка

Переможець «Голосу країни», 19-річний Роман Сасанчин став батьком. 

Дружина артиста Іванна народила йому дочку, яку назвали Єлизаветою. Радісна подія сталася 30 грудня. 

Вчора ввечері Іванку забрали в пологовий будинок через сильний біль. Лікарі сказали, що вже нічого відкладати, і вже з хвилини на хвилину ми станемо батьками.

 

Вагітність проходила дуже важко і пологи теж не були легкими. Близько 2 години ночі мені подзвонила Іванна і сказала: «Ромо, у мене почалися перейми».

 

Мене в той момент начебто струмом вдарило. Я швидко викликав таксі і помчав в пологовий будинок, - сказав Роман в шоу «Твій День».

Всю ніч Роман провів біля дружини, робив їй масаж спини і він першим взяв на руки дитину.

Іванці зробили кесарів розтин і буквально двадцять хвилин тому мені принесли це маленьке диво – нашу донечку. Коли я почув крик на весь коридор - одразу зрозумів, що це моя дитина плаче.

 

Ще до пологів я одразу попередив дружину, що я буду з нею на пологах, тому що це таїнство, яке можливо буде тільки один раз в нашому житті і я дуже хочу підтримувати її. Це дуже важливо для нас.

 

Дочку ми вирішили назвати Єлизаветою, але в паспорті вона буде Елізабет. Мені так хочеться вже побачити Іванку, вона зараз відходить від операції, - сказав Сасанчин.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень