18-річний горе-угонщик викрав Toyota Prado на Рівненщині (ФОТО)

Позашляховик перекинувся

До 8 років позбавлення волі загрожує раніше судимому жителю Дубенського району за угон позашляховика.

Про зникнення Toyota Prado з подвір’я у селі Новосілки повідомив до поліції учора вранці власник. Поліцейські встановили, що 18-річний хлопець приїхав велосипедом у село Новосілки до дівчини.

Повертаючись вже без двоколісного, уночі побачив на чужому подвір’ї позашляховик: він був відкритий, а ключі — в замку запалювання.

 

Тож хлопець вирішив під’їхати додому.

Спочатку новий «власник» довго не міг виїхати із двору, бо не знав технічних характеристик авто. Потому — у селі Верхівка Луцького району не впорався із керуванням та перекинувся.

Небайдужі громадяни допомогли авто «поставити на ноги», додому хлопець пішов пішки.

Неподалік ДТП його й розшукали поліцейські. Слідчі затримали парубка та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчинене повторно (у лютому минулого року був засуджений за скоєний аналогічний злочин).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень