17 жовтня: Кого сьогодні вітати з іменинами

Привітання!

Сьогодні, 17 жовтня, День ангела святкують: Василь, Вероніка, Володимир, Дмитро, Михайло, Микола, Павло, Петро, Степан, Тихон, Яків.

***

Сердечно вітаємо з Днем ангела! Молитовно бажаємо фортеці, душевних і тілесних сил, невичерпної духовної радості та миру Божого. Навколо вас панує особливий благодатний мир і спокій. Людина, яка прийшла до вас за духовною порадою засмученою, утихомирюється, тому що у вас є до нас усіх і батьківська і материнська ніжність і любов. Він вболіває за весь світ і шкодує кожного з нас! Земний уклін і безмежна вдячність, вам, за ваші молитви про нас грішних, за те що допомагаєте нам побачити світло Вифлеємської зірки, за те що ведете нас рятівним шляхом до Господа!

***

Вітаю Днем ангела. Бажаю тобі здоров’я, удачі, терпіння і добробуту. Щоб тобі завжди допомагав твій ангел, а життя було гармонійним і щасливим.

***

У цей день у неба просимо одного – нехай благословить вас на нові подвиги. Зміцнить ваші ноги на життєвому шляху, дасть силу духу, розуміння для розв'язання всіх проблем. Щастя вам, добра, удачі!

***

Янгол крилом у небі махає, свято сьогодні обох вас чекає. З цим і привітати тебе поспішаю, а побажаю – велику зірку, щоб з неба тобі її швидко дістали, та щастя з любов’ю тебе обіймали.

***

У цей чудовий день хочу побажати виконання найзаповітніших мрій. Вірю, що ангел ніколи не залишить тебе, але піде попереду, щоб освітити шлях. Бажаю особистого щастя, успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я і вірних друзів поруч. Нехай все, що задумано збудеться, а що не збудеться, значить було не потрібно. Пам’ятай – ти маєш людей, які люблять і цінують тебе.

***

Я хочу побажати, щоб у твоєму житті не було жодного похмурого дня! Щоб ангел-хранитель оберігав тебе і благословляв твій кожен вчинок, допомагав в будь-яких починаннях, висвітлював життєвий шлях і переховував під своїм крилом! З Днем ангела тебе!

***

У День ангела хочу побажати тобі щастя, удачі у всіх планах і наснаги до підкорення вершин. Нехай твої мрії стануть реальністю якнайшвидше.

***

Твій небесний опікун подарував тобі безліч хороших якостей. Бажаю тобі НЕ розгубити цей цінній набір ангельських подарунків по житті й пишатися тим ім’ям, яке подарували тобі твої батьки.

***

Щиро вітаю тебе з красивим святом – Днем ангела. Хочу в цей день побажати тобі лише одного: хай твій ангел охоронець допомагає тобі летіти, коли твої крила опускаються вниз.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень