17 травня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

17 травня іменини святкують Адріан, Опанас, Микола, Степан.

Також сьогодні День ангела у жінок на ім'я Євдокія та Єфросинія.

 

Вітання з Днем ангела

***

Щиро вітаю тебе з красивим святом - Днем Ангела. Хочу в цей день побажати тобі лише одного: хай твій ангел-охоронець допомагає тобі летіти, коли твої крила опускаються вниз.

***

Радості і світла, любові і тепла бажаємо тобі в день твоїх іменин! Іди по життю з юним серцем, ніколи не сумуй, відкривай нові горизонти! Нехай поруч будуть ті, кого ти любиш!

***

Від душі вітаю тебе з Днем Ангела і бажаю яскравих зірок на небі, які висвітлюють твій шлях до мрій, доброї удачі й чудових ідей, щирої любові, зігріває твоє серце, великих надій і яскравих моментів щастя.

***

Вітаю з Днем ангела! Бажаю, щоб життя було повним радості, приємних вражень та душевної гармонії. Нехай небесна покровителька завжди стежить за тобою та допомагає у розв'язанні будь-яких проблем.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень