17-річний хлопець потрапив у ДТП на Рівненщині. Він влетів у BMW X5

У нього діагностували перелом

У Рівненському районі внаслідок ДТП травмувався  неповнолітній мотоцикліст. Автопригода сталася вчора, 25 травня, близько 22:30 на перехресті вулиць Дружби та Соломії Крушельницької в місті Здолбунів.

Слідчий на місці події  встановив, що 17-річний житель селища Квасилів — водій мотоцикла Loncin, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення із кросовером BMW X5.

Унаслідок ДТП до лікарні із попереднім діагнозом закритий перелом руки доставили кермувальника двоколісного. Відомо, що парубок мав посвідчення водія та був у мотошоломі.

Попередньо, обидва водії транспортних засобів були тверезі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: ДТП
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень