16 липня - День бухгалтера: вітання та листівки (ФОТО)

Зі святом!

Сьогодні, 16 липня, бухгалтери відзначають професійне свято. 

Дату свята обрано на честь ухвалення закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» 16 липня 1999 року.

У бухгалтерів є також міжнародне свято, яке відзначається 10 листопада.

Вітання з Днем бухгалтера

***

З Днем бухгалтера! Хай цифри завжди сходяться, хай баланс буде завжди в плюсі, нехай жодна перевірка не знайде причин доскіпатися! Здоров’я вам квітучого, настрою прекрасного і всіляких приємностей у свято й просто так!

***

Вітаю з Днем бухгалтера України. Нехай у роботі не буде недоліків, нехай у житті панує достаток. Нехай дебет і кредит сходяться, нехай цифри не втрачаються, нехай удача завжди посміхається тобі. Бажаю впевненості у собі та у своїх діях, бажаю маленької радості кожної миті та великого щастя кожного дня!

***

Сьогодні, дорогі бухгалтери, ваш день. Забудьте про клопоти та відпочиньте душею! Цифри почекають! Проведіть цей день легко. Зі святом!

***

Ті, хто володіють математикою — володіють світом! Дякуємо вам за вашу плідну роботу та якісні фінансові розрахунки! З Днем бухгалтера!

***

Спасибі за ваш професіоналізм, за найточніші розрахунки та просто гідну роботу. Вітаємо з професійним святом — Днем бухгалтера! Будьте енергійні, оптимістичні й креативні. Не втрачайте вправність, примножуйте знання, домагайтеся всього задуманого! Зберігайте баланс і гармонію як на роботі, так і в сім’ї!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень