14 років тому пішов від бабусі та досі не повернувся: на Рівненщині розшукують зниклого чоловіка

Поліція просить допомоги у розшуку

На Рівненщині поліція розшукує 30-річного жителя Нетішина Хмельницької області Сергія Волоху.

8 лютого 2007 року він пішов із будинку своєї бабусі Гурій М.І., що в селі Оженин, Рівненського району та не повернувся. Нині після проведених розшуків встановити місце знаходження розшукуваного не вдалося, повідомляє відділення поліції Острога.

Зріст чоловіка 175-180 см, він середньої тілобудови, має світле та пряме волосся, сірі очі, середній рот та прямий ніс. У день зникнення був одягнений у чорну спортивну куртку, чорні спортивні штани, червону в’язану шапку, сріблясті кросівки фірми «Nike».

Якщо комусь відома інформація про місцеперебування розшукуваного, повідомте за номерами телефонів: (03654) 2-21-76 / 2-22-50, факс 2-37-48, моб. тел. 068-473-45-00 або на електронну пошту: skp.ostrog.vp.3@gmail.com.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень