14-рівнянка вийшла у фінал нацвідбору Дитячого Євробачення (ВІДЕО)

З авторською піснею

14-річна Софія Скварук з Рівного стала фіналісткою Національного відбору на Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2021. У число дванадцяти фіналістів вона вийшла з авторською піснею «Golden Time».

Як тільки оголосили про початок прийому заявок, я сіла писати пісню на конкурс. Два куплети в ній українською і приспіви англійською.

 

А сама пісня про те, що в житті завжди дається шанс і так складаються обставини, щоб людина досягла своєї мети – розповіла Софія Скварук.

Дівчина також зізналася, що й торік подавалася на участь в Дитячому Євробаченні, але неправильно оформила заявку.

Цього разу усе вдалося і я дуже щаслива, що пройшла, бо це була моя мрія. 5 жовтня, коли оголошували переможців, я була в музичній школі.

 

І вже ввечері зайшла в соцмережі й побачила себе на фотографії серед дванадцяти фіналістів, – зазначила дівчина.

Про себе Софія Скварук розповіла, що навчається в НВК №2 і в музичній школі №2 одразу на двох відділеннях – фортепіанному і вокальному. Пише пісні з восьми років і має перемоги в міжнародних та всеукраїнських конкурсах.

Джерело: Суспільне

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень