13 травня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

З Днем ангела!

 

День ангела 13 травня відзначають чоловіки з іменами Василь, Георгій, Єгор, Іван, Макар, Олександр, Сергій, Тарас, Юхим. 

Також сьогодні іменини святкують жінки із іменами Арина, Лукерія, Ірина.

 
Вітання з Днем ангела

***

З Днем ангела! Нехай твій крилатий захисник вбереже тебе від негоди, непотрібної печалі, дурних ідей, поганих людей, злих днів. Нехай у твоєму житті завжди править щастя і любов і нехай твій шлях буде усіяний зірками удачі і надії.

 

***

З Днем ангела! Бажаю, щоб твій хранитель ні на секунду тебе не залишав, розганяв усі хмари, допомагав, коли ти будеш його сильно потребувати і ніколи не підводив!

 

***

З Днем ангела! Крилом нехай тебе вкриває твій небесний охоронець, від усіх труднощів відводячи твої дороги життя. Будь відкритий всьому новому, прагни і завойовуй, перемагай і слідуй своїм принципам і цілям. 

***

Вітаю тебе з Днем ангела! Нехай твій ангел-хранитель завжди буде поруч і кожну мить веде тебе тільки правильною дорогою! Бажаю тобі душевної гармонії, любові та всього доброго та найсвітлішого! Цінуй кожен день і просто будь щасливим!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень