$120 000 дол/міс: Чи дійсно Арестович заробляє більше інста-блогерки з Галичини на ім’я Верба? (ФОТО/ВІДЕО)

Що каже Forbs

Долари в центрі були заплачені Вербою за автомобілі для ЗСУ (про них ми писали раніше)

Насправді, Forbs в Україні не пише ще нічого про заробітки блогерки з Івано-Франківська під ніком «Верба».

Однак, ця галичанка саме хизувалася десь, що сумарно на спонсорствах, гівевеях та решта іншого має сумарно до $100 тисяч доларів на місяць. І, хоча це було ще до війни, дехто припускає, що зараз у Верби гонорари тільки зросли

«Зокрема від різноманітних Казино»

Писали, що це авто Верба придбала собі за 9 000 000 грн. Це було в липні і викликало тоді скандал

Так чи інакше, але що стосується Олексія Арестовича, то жовтні 2022 року в інтерв’ю на каналі «Ми – Україна» він заявляв, що його дохід в місяць складає близько $30 000.

Нині ж  Forbs оприлюднив власні розрахунки й стверджує, що доходи цього політичного оглядача та відомого тренера «особистісного зростання» є значно вищими й сягають десь 120 000 дол./міс.

Фото з публікації в "Forbs"

Як рахує Forbs

Один семінар, за який по 1500 грн сплачують від 330 до 900 учасників, приносить йому від $14 000 до $36 000. Таких семінарів лише на жовтень 2023 року заплановано сім. 

Монетизація від YouTube. Сервіс аналітики SocialBlade оцінює нинішні доходи від монетизації каналу «Alexey Arestovych» в діапазоні від $4000 до $65 000 на місяць. Такий широкий діапазон – через відсутність у сервісу детальних даних про аудиторію каналу. 

Засновник інфлюенсер-агентства WhyNot? Enot Євген Талер вважає:

 «Канал Арестовича спокійно може генерувати понад 15 млн переглядів щомісяця, що дає можливість отримувати понад $20 000 на місяць». 

Якщо скласти всі джерела доходу (навіть без особистих консультацій), виходить значно більше $30 000, про які говорив сам Арестович. За консервативною оцінкою, при якій кожний його семінар відвідає 350 учасників, за жовтень він має заробити понад $120 000.

Від Автора:

Дуже сумнівним виглядає твердження, що в семінарах Арестовича бере участь по 350 чоловік. Не кажучи вже про 900.

Суто технічно, участь настільки великої кількості людей в нормальному семінарі навряд чи є реалістичною.

Приміром, під час вікопомного і дуже цікавого семінару, де прозвучала фраза про «хочеться задушити», відчувалося, що аудиторія є не надто великою і складає максимум 20-30 осіб. А то може й до 20.


Той самий семінар з фразою «хочеться задушити»

Тож, виглядає, що Арестович таки дійсно – своєю інтернет діяльністю – заробляє менше, ніж галичанка Верба.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень