12 речей, які кішка терпить тільки через любов до вас

Цікаве про котів

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Коти – це волелюбні тварини, які мають характер та свої межі. Однак чим довше кіт живе поряд з вами, тим більше людських забаганок він готовий терпіти.

Доторкання носа

У котів дуже чутливий ніс і їм не подобається, коли до нього торкаються. Однак якщо ваш улюбленець дозволяє доторкнутися до свого носа, це означає, що він повністю довіряє вам.

Підіймання

Більшість котів не люблять, коли їх беруть на руки. Бути на руках означає бути обмеженим, а коли котів обмежують, вони відчувають загрозу. Кіт, який з легкістю йде на руки до свого господаря, просто безмежно любить його.

Обійми

Вони також викликають побоювання у пухнастиків. Деякі кішки можуть терпіти ніжні обійми з боку людей, яким вони довіряють.

Прямий зоровий контакт

Часто коти уникають цього. Якщо ж ви дивитеся їм у вічі, і вони не мають зляканого вигляду, це ознака того, що вони впевнені, що ви не хочете полювати на них.

Чухання живота

Кішки не люблять, коли чіпають їхній живіт, адже це надзвичайно чутлива і вразлива частина тіла. Якщо ваша кішка коли-небудь дозволить вам доторкнутися до її живота, це дійсно комплімент.

Торкання хвоста

Основа котячого хвоста – ерогенна зона з безліччю нервових закінчень. У світі кішок дотик до хвостів – це дуже інтимно, якщо вашим кішкам подобається, коли їх гладять чи чухають у цій зоні, означає, що вони бачать у вас найкращого друга.

Купання

Більшість кішок не люблять воду. Якщо ваша кішка дозволяє вам мити та сушити її, це ознака того, що вона любить вас достатньо, щоб терпіти такі неприємності.

Їжа з рук

Якщо ваш котячий друг їсть поряд з вами або бере ласощі з вашої руки – ви найкращі друзі.

Поцілунки

Для багатьох котів поцілунки – це велике вторгнення у їхній простір. Однак згодом багато котів починають терпіти поцілунки улюбленої людини.

Одягання

Кішки не люблять одяг, але якщо ваш улюбленець терпить, що ви його одягаєте, це ознака того, що ви таки завоювали котяче серце.

Обличчям до обличчя

Якщо ваша кішка повністю вам довіряє, вона терпітиме або навіть прийме ваше обличчя у своєму просторі як жест прихильності.

Вони дозволяють чіпати свої лапи

Якщо ваша кішка терпить, коли ви торкаєтеся її лапи, це ознака того, що вона почувається з вами в повній безпеці.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень