11-та школа у Рівному завтра святкуватиме ювілейну дату

Навчальному закладу вже 60 років

Вперше двері для своїх учнів школа відкрила у вересні 1957 року. Тоді школа працювала у Рівному на Соборній 30, де нині функціонує міське управління освіти.

На той час у Рівному було 10 шкіл, дві з яких (№1 і №5) були значно переповненими. В зв’язку з цим виникла потреба відкриття нової школи. І саме 1957-1958 став першим начальним роком у 11-й школі. Тоді вона була семирічною. Статус середньої школи отримала роком пізніше.

За роки існування 11-та школа тричі святкувала новосілля. Адже у 1960 році учнів перевели на Жуковського, де нині функціонує школа №4. А нове просторе приміщення школа отримала у 1977 році, де працює і сьогодні.

Урочистості з нагоди ювілею освітнього закладу відбудуться 26 жовтня в актовій залі ЗОШ № 11 (вул. Данила Галицького, 14 а) початок о 15.00.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень