11-річний хлопчик зірвався з третього поверху: подробиці нещасного випадку від поліції Рівного

Бавлячись на незавершеному будівництві, 11-річний хлопчик упав з висоти третього поверху. З різними травмами та переломами він перебуває у лікарні, розповідають у прес-службі ГУНП у Рівненській області:

Напередодні, близько 15 години діти пішли гратися на незавершене будівництво на вулиці Степана Бандери обласного центру. 11-річний рівнянин збирався стрибнути з третього поверху на другий, як робив це вже не вперше. Утім, під час стрибка загавкала собака. Дитина злякалась і недострибнула. Зірвавшись, хлопчик ще й вдарився у протилежну стіну.

Свідком цього стала 42-річна місцева мешканка, яка одразу викликала швидку та повідомила до поліції.
Хлопчика доставили у приймальне відділення центральної міської лікарні, де у нього діагностували кататравму, закриту черепно-мозкову травму, забійну рану лоба, перелом кісток передпліччя зі зміщенням, забій тазової ділянки.

Дитину госпіталізували у травматологічне відділення медзакладу. За словами лікарів, життю хлопчика нічого не загрожує.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень