«1000 Зеленського підтримає бізнес», - Рівненська ОДА

А не лише заохочуватиме до вакцинації

Йдеться про 1000 грн, які учора президент Зеленський пообіцяв кожному, хто отримав 2 дози вакцини від коронавірусу. А використати ці гроші можна буде у певних сферах.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль на брифінгу пояснив:

– І це йдеться саме про підтримку бізнесу. Бо сфери туризму, спорту, надання послуг з розваг – таких як кінотеатр – вони найбільше потерпають від карантинних обмежень.

 

Тому ідея такої підтримки двосторонньої в тому, що громадянин може використати цю 1000 грн на послуги театрів, кінотеатрів, купити внутрішні квитки на подорожі, оплатити абонемент у спортивний чи фітнес-зал для того, щоб підтримати галузь, яка страждає.

Програма почне діяти з 19 грудня.

– Це буде дуже проста процедура у застосунку «Дія». Інструкція буде надана.

 

І фактично будь-який громадянин, який має встановлений додаток «Дія», зможе скористатися цією послугою, - розповів Віталій Коваль.

За його словами, передбачено до кінця року фінансування цієї програми у розмірі 3 млрд грн. І на початку року на неї також додатково буде спрямована певна сума.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень