$1000 і більше на місяць: кому готові платити такі гроші

Головним чином це спеціалісти з вищою освітою, які працюють в офісі

Аби отримувати велику зарплату, їхати на заробітки не обов’язково. Втім, спеціальна підготовка все ж знадобиться. Найбільші зарплати отримують IT-фахівці. Наприклад, спеціаліст, що знає мову програмування C++, заробляє в середньому 145 тис. грн. 

За даними сайту work.ua, у трійку спеціальностей з найвищими зарплатами входять також медіабаєр та геофізик. Зокрема медіабаєр, фахівець, що займається розміщенням реклами на різних інтернет-майданчиках, заробляє в середньому 67 тис. грн на місяць. Натомість геофізик отримує дещо нижчий дохід – близько 50 тис. грн.

Найбільші зарплати в Україні пропонують:

  • програміст – 145 тис. грн;
  • медіабайєр – 67 тис. грн;
  • керівник з інформаційних технологій – 50 тис. грн;
  • геофізик – 50 тис. грн;
  • трейдер – 45 тис. грн;
  • директор з маркетингу – 40 тис. грн.

Водночас за даними Державного центру зайнятості України друге місце за рівнем зарплат після програмістів займають менеджери з тендерних продажів. А вже на третьому місці медіабаєри. 

Серед робочих спеціальностей найбільші зарплати пропонують водіям-далекобійникам. Вони заробляють в середньому 40 тис. грн на місяць.

Джерело: GsmInfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень