10 звичок, які висмоктують з вас сили та час

Позбудьтеся їх

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Якщо ви відчуваєте, що «дійшли до ручки», можливо, час провести ревізію свого способу життя.

Є 10 речей, явищ та поганих звичок, які варто залишити в минулому:

Дрібний безлад, що займає простір

Час від часу перебирайте свої полиці, шухляди та робочі столи, викидаючи все зайве і непотрібне, та складаючи у спеціально передбачені місця те, що вам ще знадобиться.

Токсична дружба

Якщо у вас є друг, який створює вам проблеми замість радості дружнього спілкування, можливо, час переосмислити доцільність цих стосунків.

Самобичування

Зверніть увагу, на чому зосереджені ваші розмірковування про себе. Якщо ви забагато думаєте про негатив, час серйозно попрацювати над своїм внутрішнім спілкуванням із самим собою.

«Сміттєві» підписки в соціальних мережах

Деякі люди бездумно підписуються на безліч сторінок в соцмережах. Їхня стрічка новин засмічується тонами непотрібного контенту, від якого немає жодної користі. Перевірте, чи не про вас ця історія? Скасуйте підписку на всі облікові записи, контент від яких не приносить вам нічого корисного, але забирає час.

Нездорова їжа

Самопочуття, зокрема й ваш емоційний стан, значною мірою залежить від вашого меню. Постарайтеся не зловживати важкою їжею.

Хаотичні витрати грошей

Постійна нестача фінансів – одна з тих речей, що здатна загнати вас у депресію. Парадокс у тому, що зазвичай проблема не у низьких заробітках, а у бездумних витратах.

Звички, що витрачають час

Створіть собі чіткий графік для свого робочого дня та дотримуйтесь його. Нагороджуйте себе тоді, коли ви цього графіку дотримуєтесь.

Спиртне та сигарети

Про шкоду для організму від поганих звичок ви точно знаєте. Якщо вже ви й самі відчуваєте, що вам не вистачає сил, то може настав той момент, коли варто позбутися справді зайвого у вашому житті?

Робота, яку ненавидиш

Якщо ваші робочі будні стали позбавленими сенсу, почніть обдумувати альтернативні варіанти кар’єри, до яких ви могли б перейти. Навіть якщо для цього потрібно кардинально змінити життя.

Неприємні спогади, які вас турбують

Старі рани, спричинені великими жалями, образами та помилками, можуть утримати вас від просування вперед, якщо залишити їх при собі назавжди. Зверніть за допомогою до спеціалістів, аби розібратися з жалем, який вас турбує.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень