Вийшов трейлер української драми «Віддана»

Фільм знятий за романом Софії Андрухович «Фелікс Австрія»

«Віддана»  – це український повнометражний фільм, знятий за мотивами роману «Фелікс Австрія» української письменниці Софії Андрухович.

Події фільму розгортаються в XIX столітті в австрійському Станіславі. У головних ролях - Маріанна Янушевич, Олеся Романова та Роман Луцький. В одній сцені також знялася відома прима-балерина Катерина Кухар.

Зйомки фільму почалися у квітні 2019 року і тривали у Києві , Чернівцях, Білій Церкві та в Нежиловичах  під Києвом. Різноманітність і автентичність локацій забезпечують максимально точну передачу духу й атмосфери зображуваної епохи.

Образи акторів створювала відома художниця по костюмах Леся  Патока. Для стрічки пошили понад 150 костюмів і зібрали понад 300 різноманітних образів жителів кінця XIX-го-початку ХХ століть.

У широкий прокат стрічка вийде у січні наступного року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень