«Воплі Відоплясова» повністю оголилися у новому кліпі

Музиканти оригінально закрили тему зимових свят

«Воплі Відоплясова» у новому кліпі «Лазня» гучно закрили тему різдвяно-новорічних свят. 19-го січня, якраз на Водохреща, відбулась прем’єра відео з купанням учасників гурту та їхніх друзів на морозі.

За словами Олега Скрипки, лазня — це не просто традиція, а певна філософія життя:

Краще паритись у лазні, аніж паритись по життю. Лазня прогріває та очищує тіло й душу, завжди сприяє щирій розмові, зміцнює організм. Лазня — найкраще джерело бадьорості та енергії.

В кліпі «Лазня» музиканти показали, як святкують Водохреща: парились, співали, танцювали, а на завершення ще й голяка стрибнули в ополонку! В кліпі також можна побачити друзів музикантів - Івана Леньо з «KOZAK SYSTEM» та Романа Бахарева з «BAHROMA».

Відзначимо, що 2021 рік — особливий для групи «ВВ», адже саме цього року колектив святкує свій масштабний ювілей: 35 років творчої діяльності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень