Відомо, яка пісня стала кращим записом на «Греммі»

Нагороду отримала композиція «Uptown Funk»

Сьогодні в Лос-Анджелесі пройшла церемонія вручення найголовнішої музичної премії «Греммі». Перемогу в категорії «Кращий запис року» здобув Марк Ронсон з неймовірно успішною піснею «Uptown Funk», яку він записав з Бруно Марсом. Пісня стала настільки популярною, що в мережі з’явилася альтеративна версія кліпу з культовими кіногероями.

Разом з «Uptown Funk» в цій номінації були представлені «Really Love» D'Angelo and the Vanguard, «Thinking Out Loud» Еда Ширана, «Blank Space» Тейлор Свіфт, «Can not Feel My Face» The Weeknd.

 

Нагадаємо, торік перемогу в цій категорії здобув Сем Сміт з піснею «Stay with Me», а в різні роки «Кращими записами» ставали «Rolling in the Deep» Адель, «Rehab» Емі Уайнхаус і «I Will Always Love You» Вітні Х'юстон.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень