Відомо, хто представить Україну на Євробаченні

На сцену в Тель-Авіві вийде співачка MARUV

Стало відомо, хто представлятиме Україну на Євробаченні-2019 – на міжнародну сцену вийде співачка MARUV. Її пісня «Siren Song» затьмарила навіть скандал з приводу російських гастролей співачки.

У фіналі глядачі віддали за співачку шість балів, члени журі – п’ять. В голосуванні взяли участь 167 тисяч людей. Друге місце зайняв колектив Freedom Jazz, а третє - Kazka. У фіналі відбору також взяли участь Yuko, Brunettes Shoot Blondes і Anna Maria.

 

 

Цього року нацвідбір не обійшовся без скандалів. Виявилося, що солістка дуету Yuko Юлія Юріна має російське громадянство, втім, як сама сказала, готова від нього відмовитися. Співачка MARUV (справжнє ім'я Анна Корсун) гастролювала по Росії, а Анна і Марія Опанасюк (Anna Maria) - дочки "віце-прем'єра" анексованого Криму Лариси Опанасюк і судді Олександра Опанасюка.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень