Українцям покажуть фільм-концерт сестер Тельнюк про Шевченка

Звучатиме музична інтерпритація у супроводі симфонічного оркестру

Унікальний фільм-концерт «ТЕЛЬНЮК: Наш Шевченко» вперше покажуть на телеканалі «UA:Перший» 14 листопада о 19:00. Фільм створили з ініціативи музичного проекту «ТЕЛЬНЮК: Сестри».

Про це пише "Культпростір".

В ефірі прозвучать 13 пісень у виконанні Галі та Лесі Тельнюк. Це сучасна музична інтерпретація поезії Тараса Шевченка у супроводі Національного академічного симфонічного оркестру України. Один з віршів «Садок вишневий...» покладений на музику всесвітньовідомим композитором Валентином Сильвестровим, який минулого року присвятив цю композицію Сестрам Тельнюк.

«Кожна нація повертається до свого класика й переосмислює його, роблячи сучасним, проектуючи його спадщину на сучасну арт-площину, відкриваючи нові образи та змісти. «ТЕЛЬНЮК: Наш Шевченко» – не данина моді. Ми не намагаємося вскочити у тренд. Ми просто визріли для того, щоб заспівати поезію Тараса Шевченка», - прокоментували Галя та Леся Тельнюк.

Над стрічкою працював відомий режисер та медіа художник Олег Чорний. Фільм-концерт зняли на Національній кіностудії імені Олександра Довженка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень