The Hardkiss показали документальний фільм про себе

Фільм виклали на своєму каналі Youtube

Група The Hardkiss на своєму каналі в Youtube виклала у вільний доступ документальний фільм The Hardkiss. Big Show in Kyiv. Стрічка була знята слідами шоу команди в київському концертному залі Stereo Plaza в жовтні минулого року.

Концерт в Stereo Plaza зібрав більше шести тисяч глядачів і став віхою в історії групи з солісткою Юлією Саніною. Таким чином The Hardkiss відзначили своє триріччя та вихід дебютного альбому Stones аnd Honey.

"Коли ми починали The Hardkiss, нам багато хто говорив, що такого характеру музика ніколи не піде в Україні. Ми з Юлею вирішили взяти три роки – працювати кожен день та нікого не слухати. Якщо через три роки нічого не буде – значить, ці люди були праві. Якраз на триріччя групи ми зібрали аншлаг у Stereo Plaza, який довів, що ми все робимо правильно", - розповідає у фільмі про цей виступ креативний продюсер і гітарист The Hardkiss Валерій Бебко.

Бебко виступив режисером фільму, прем'єра якого нещодавно відбулась на Одеському міжнародному кінофестивалі. Тепер стрічку The Hardkiss. Big Show in Kyiv безкоштовно і легально можуть дивитися всі бажаючі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Теги: Hardkiss
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень