Як Сирена Вильямз наздогнала злодія і відібрала свій телефон (ВІДЕО)

Зловмисник явно такого не чекав


Камери спостереження зафіксували момент, як у Сирени Вильямз украли телефон, і як Сирена хутко наздогнала злодія та повернула собі вкрадене.

Спочатку Сирена розповіла про цю подію на Фейсбуці, але тепер з’явилося і відео з ресторану у Сан Франциско, в якому Вильямз вечеряла зі своїм другом (як виявилося, це був засновник Reddit – Алексис Оханіон).

Ми бачимо, як чоловік середнього віку підходить і затримується біля столика Вильямз. Бачимо, як він забирає телефон. Але далі відома спортсменка реагує досить швидко, наздоганяє зловмисника і навіть щось у нього запитує.
[media=49066]

Вильямс повідомила, що запитала чи не взяв той бува випадково її телефон. Чоловік почав запинатися, а потім промовив: «О-овва, Ви знаєте, що я зробив! Там була така нерозбириха. Я, певно, взяв вашого телефона»
[media=49067]

Взагалі ж зірка тенісу каже, що відреагувала на все, що сталося – миттєво, не роздумуючись кинулася за злодієм і досить швидко його наздогнала: "Він явно такого не чекав".

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень