Samsung створює робота, який наллє вам келих вина (ФОТО)

І виконає багато іншої роботи

Прекрасні новини для тих, хто любить вино і ненавидить домашні справи, надійшли від компанії Samsung. Нині компанія розробляє робота Bot Handy, який за вас збере розкиданий по кімнаті одяг, завантажить посудомийну машину і накриє стіл. А коли ви захочете розслабитися, Bot Handy наллє і принесе вина або інший напій.

Робот буде розпізнавати об'єкти за допомогою камери і штучного інтелекту. Bot Handy зможе оцінювати матеріал, з якого зроблені предмети, і захоплювати їх з потрібною силою. Йдеться про об'єкти різного розміру, ваги і форми.

У робота є одна рука, що повертається в трьох точках: умовному плечі, лікті і зап'ястя. Вона закінчується пензлем-затискачем. Камери встановлені на корпусі робота і його руці. Bot Handy зможе переміщатися по будинку, крутитися в різні боки і підніматися, щоб дістати щось з верхньої полиці. У робота є два великих цифрових ока, які при русі змінюють вираз його обличчя.

А тепер погані новини. Samsung не оголошувала ціну Bot Handy і не називала дедлайнів розробки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Теги: роботSamsung
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень