«PANCHYSHYN» показав новий кліп

Вийшло відео на трек «Відпускаю»

Львівський гурт «PANCHYSHYN» презентував кліп на свій нещодавній хіт «Відпускаю». Ця пісня була створена учасниками колективу ще під час весняного карантину, але презентувати її музиканти від початку планували саме восени.

Відпустити щиро, по справжньому – найважча робота душі. Особливо – відпустити того, кого любиш. Кожен з нас проходив через це. Часом ми готові залишити щось добровільно, а часом нам доводиться відпускати те, чого вже і так немає у нашому житті – спогади і почуття, які назавжди лишилися в минулому. Відпустити, забути, пробачити і просто рухатись далі. Вдих-видих. Життя продовжується, – розповідають про головну ідею пісні у пресслужбі гурту.

Музику до композиції «Відпускаю» створив лідер «PANCHYSHYN» Остап Панчишин, а слова написала його дружина – Аліна Панчишин. До речі, це вже не перша «сімейна» робота Панчишиних.

У вас є людина, з якою ви закінчуєте речення/фрази один одного, бо так добре відчуваєте один одного? У мене от є людина, яка закінчує за мене цілу пісню – тобто пише тексти. І, напевно, проживає у тих віршах щось своє. А я своє. Отак і живем… Одна історія різних часів і різних людей, – розповідає про творчий процес створення нових пісень для свого гурту Остап Панчишин.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень