ONUKA представила кліп на інтимну пісню

Вийшло відео на трек «Сеанс» з майбутнього альбому

Пісня «Сеанс» була написана на початку весни, незадовго до всесвітнього локдауна. Але Ната Жижченко та Євген Філатов трохи раніше поставили все на паузу у зв'язку з вагітністю Нати. Тому пісню «Сеанс» музиканти ​​називають найбільш інтимним треком в дискографії групи за всі шість років її існування.

«Сеанс» ​​присвячений нашому синові Сашкові, і був написаний з думками про нього. Це сингл про боротьбу з упередженнями та стереотипами. Він про те, що я зараз на шляху до чогось більшого, на шляху до перемоги над своїми страхами. І тільки коли вдасться побороти їх, я знайду повну гармонію, - каже Ната Жижченко.

Режисером відео став Євген Філатов. Зйомки проходили на Планерній горі і в лісі поблизу села Ходосівка на Київщині. Знімальний процес тривав 25 годин. На зйомках був і син Нати і Жені, якому на той момент був всього місяць.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень