Мерая Кері показала «загублений» кліп «Underneath The Stars»

Як так сталося, що відео майже 24 роки ніхто не бачив, не знає навіть сама співачка

Мерая Кері поділилася невиданим кліпом на трек «Underneath The Stars», який раніше вважався загубленим. Саму пісню співачка назвала однією зі своїх улюблених на альбомі «Daydream» (1995).

«Underneath The Stars» став шостим синглом з платівки і дійшов до 13-го рядка американського R&B-чарту. Авторами пісні виступили сама Кері і Волтер Афанасьєфф.

Кліп «Underneath The Stars» повинен був вийти в 1996 році, але так і не був випущений офіційно (як так вийшло, не знає навіть сама виконавиця). Його зйомки проходили у Франції та Англії під час туру.

Вихід відео був приурочений до святкування 30-річчя кар'єри Мераї Кері. Її дебютний альбом «Mariah Carey» вийшов в 1990 році. Перший же її сингл «Vision Of Love» став хітом і дістався до верхнього рядка Billboard Hot 100.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень