«Квартал 95» висміяв підприємців, які пікетували його концерт (ВІДЕО)

Концерт був і в палаці, і поза його стінами (с)

У «Студії Квартал 95» висміяли підприємців, які 22 грудня пікетувати їхній концерт.

Під час зйомок новорічного концерту «Вечірнього кварталу» під будівлею палацу «Україна» протестували представники малого бізнесу. Тобто концерт був і в палаці, і поза його стінами», - заявив актор студії Степан Казанін в одному з номерів шоу «Чисто News».

Водночас коміки додали, що пікети ФОПів тривають не один день і за цей час на мітингах «вони заробили більше, ніж обіцяв їм президент Володимир Зеленський».

Скажу відверто. Оскільки за законом глядацький зал був заповнений лише наполовину, це перший випадок в історії «Кварталу 95», коли людей на вулиці було більше, ніж усередині», - резюмував Казанін.

Нагадаємо, біля палацу «Україна» в Києві перед початком виступу «Вечірнього кварталу» 22 грудня пройшла акція протесту підприємців, які вимагали дозволити їм працювати під час карантину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Теги: Квартал 95
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень