Дрейк у новому треці натякнув на роман з Кім Кардаш’ян

Тепер всі думають, що Кім розлучається з Каньє Вестом через Дрейка

Репер Дрейк випустив одразу три нових сингли в рамках альбому «Scary Hours 2» – треки «What's Next», «Wants and Needs» і «Lemom Pepper Freestyle».

На трек «What's Next» одразу вийшов кліп – з красивими жінками й розкішними машинами.

Однак особливу увагу фанів Дрейка викликав трек «Wants and Needs». У тексті пісні чується слово Yeezy (назва бренду Каньє Веста і скорочення від його прізвиська Kanyeezy). На тлі розмов про розлучення Каньє і Кім Кардаш’ян і чуток про можливий зв'язок Дрейка і Кім це не могло не викликати реакцію.

У новому треці Дрейк співає:

Yeah, I probably should go link with Yeezy, i need me some Jesus. But soon as I start confessin 'my sins, he would not believe us

Це перекладається так:
Так, напевно, мені варто зв'язатися з Yeezy, мені потрібен Ісус. Але як тільки я почну сповідатися у своїх гріхах, він нам не повірить.

Нагадаємо, в минулому ходили чутки про те, що у Дрейка й Кім Кардаш’ян була нетривала інтрижка. Втім, все залишилося на рівні чуток. Однак, за дивним збігом обставин, між Каньє Вестом і Дрейком з 2018 року розпочалася ворожнеча.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень