Про Пушкіна, ЛГБТ, «вірус РФ», необхідні Україні «ліки» та під**1в у тилу, які не дають їх виробляти (ФОТО)

«Героїзмом вірус не лікується» (с)

У ситуації з цією війною незрозумілим для багатьох залишається питання: Чому Зеленський та його команда  - нічого не роблять для мобілізації економіки та переведення всього суспільства  на «воєнні рейки»?

Днями ми писали про «Три пункти Логіки Любарського», якими він обстоює очевидну необхідність розгортання необхідних військових виробництв (дронів та БПЛА) у підземних залізобетонних гаражах, яких є ТИСЯЧІ по всій Україні, та необхідність розгортання і перенесення більш складних виробництв у захищене горами та забезпечене електроенергією Закарпаття.

Нині ж пропонуємо вашій увазі допис військового аналітика Паоло Люм'єре, який слушно зазначає, що «героїзмом ми цю війну не виграємо» і пропонує для цього метафору Орків як – смертельного вірусу.

Подаємо без змін:

Орки за багатьма ознаками схожі на вірус.

 

Або на біо-конгломерат, як «колісники» з «Заповідника гоблінів», чи терміти, або мурахи з обнуленим значенням індивідуума і його життя.

 

Тому те, що з точки зору нормальної людини «м'ясорубка», з точки зору орків «допустимі втрати».

 

І звісно що спільною рисою з вірусом є чисельність.

 

І якщо припустити що це вірус, то і боротися з ними потрібно як з вірусом. Я зараз не про хімію і біологію (хоча і такий варіант не можна відкидати в якості останнього шансу), я про методи і концепти тактики і озброєнь.

 

Але насамперед треба припиняти боротися з вірусом героїзмом. Ви ж не боретеся героїзмом з ковідом, чи, мало там що, з сифілісом? Ви боретеся імунітетом і тим, що спричиняє масову загибель вірусу, спеціалізованими препаратами.

 

І як би це комусь не різало слух, слід уже зрозуміти, «ліки» від вірусу – вони не на фронті. Ліки в тилу. В «мед-лабораторіях», тобто в руках інженерів, спеціалістів, ентузіастів, волонтерів.

 

І ці «ліки» ще треба винаходити і робити. Ну не вигребемо ми на тій крапельниці від заходу у вигляді глюкози і фізрозчину. Фронт виграє для тилу час. Якщо тил не встигне, не зможе – «Нам 3.14зда»(с), загине весь організм.

 

Можете подумати які потрібні ліки і якими стануть війни в найближчому майбутньому. Якщо добре подумаєте - зрозумієте що місце автомат-лопат там немає.

 

ps: Тим часом в тилу одні ***араси живуть так, ніби війни взагалі немає, інші _дараси сиcтемно саботують розробки, загрібаючи в автомат-лопати тих, хто робить «ліки», а ще треті _дараси то все спостерігають і тим всім керують згори.

 

А то от все, що було нині в Києві, то просто геї і лесбійки, в основному допризовного віку і статі, менше звертайте на них увагу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень