Безугла закликала військових – не мовчати, а Сирського – піти у відставку: Главкому сьогдні 59 (ФОТО)

«Щиро жалкую, що вам не 65» (с)

26 липня Олександр Сирський відзначає свій День Народження. Йому 59, і на світ він з’явився у 1965 р. в с. Новинки, Володимирської області.

З нагоди уродин Главкома, своє привітання озвучила і Мар’яна Безугла, яка вважає Сирського – нездатним протидіяти наступу РФ і заскорузлості та кумівству серед генералітету.

Безугла оформила своє привітання, як заклик до військових на тлі фото Сирського та знімків з лінії фронту, де ворог продовжує захоплювати території:

Військові, не мовчіть! Не мовчіть!

 

Зараз не час мовчати.

 

Інакше тупі рішення продовжуватимуться і подаватимуться, як єдино правильні.

 

Якщо ми не переломимо ситуацію з підходами до управління військом, культуру брехні, якщо ми не покажемо остаточно і безповоротно, що генералітет безнадійно відстав у якості і не позбудемося совка та його носіїв, то всі паростки нового у війську будуть зачищені дуже швидко.

 

Це послідовно відбувається прямо зараз, і всі, хто в ЗСУ, це бачать!

 

Не мовчіть! За вами пам’ять і кров побратимів.

 

Перед нами шанс вирватися з лапок генеральського совка, показати ворогу справжню силу українського інтелекту, волі та навичок, гнучкості й вміння воювати.

 

Прошу!

 

P.S. З Днем народження, Олександре Станіславовичу.

 

Щиро жалкую, що вам сьогодні 59, а не 65, і що ви не вчинили, як Байден. Душите ЗСУ сильніше з кожним днем.

Інший сьогоднішній допис Мар'яни стосується болючої теми створення Генштабом все нових і нових бригад із людей, які ніколи не воювали і на полі бою мають дуже мало шансів на виживання.

На думку Безуглої всі ці нові бригади потрібні Главкому лише для того, щоб плодити штаби та задурювати голову Зеленському, в той час як реальні бойові бригади втрачають кращих воїнів і не маючи поповнення та стікаючи кров'ю перетворюються на малоспроможні бойові одиниці:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень