Зміни Уряду вплинуть на розмір субсидій

Проте, збільшаться соцвиплати чи зменшаться - в обласному департаменті соцзахисту достеменно сказати не можуть

Зміни, внесені Урядом до нормативів споживання житлово-комунальних послуг, можуть вплинути на розмір субсидії як в сторону збільшення, так і навпаки. Адже, як нагадують працівники обласного департаменту соцзахисту, розмір субсидії залежить лише від доходів громадян та розміру сплати комунальних послуг. А згідно із новоприйнятими змінами, вводиться додатковий коефіцієнт для розрахунку субсидій. Зміни стосуватимуться мешканців багатоповерхівок, у яких індивідуальне опалення, або якщо мешканці мають лічильники на тепло, розповідає начальник відділу соціальних виплат обласного департаменту соцзахисту Роза Слободенюк:

 

 

- Змінюється не розмір субсидії, а впливає на норму, яка буде використовуватися при розрахунку субсидій. Якщо раніше це були просто індивідуальні і багатоквартирні будинки (було більш узагальнено), то на сьогодні - вже градація: одно-двоповерхові будинки, три-чотири поверхи, п’ять поверхів і більше. А яким чином воно вплине – кому збільшиться, кому зменшиться розмір субсидії – сказати однозначно не можна, тому що все буде залежати від рівня доходу і від розміру сплати комунальних послуг.

Тож, для своєчасного перерахунку призначених житлових субсидій з урахуванням змін та для уточнення інформації громадян просять звертатися до підрозділів з питань соцзахисту.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень