Зеленський не готовий припиняти вогонь в обмін на членство України в НАТО, а Безугла вимагає відставки Сирського

Що буде далі?

Крайній ліворуч -- Дмитро Литвин

Сьогодні зранку міжнародні ЗМІ повторювали тезу Президента Зеленського, що війна в Україні завершиться – через рік: «Восени 2025».

Однак пізніше розголосу набула публікація в італійській газеті Corriere della Sera, де також стверджувалося:

Україна готова до припинення вогню вздовж нинішньої лінії фронту в обмін на певні зобов’язання Заходу.

 

Зокрема йшлося про членство в НАТО. І, начебто, такою є нова позиція Зеленського.

Українські видання стали це поширювати, як справжню сенсацію, аж поки ОП не оприлюднили власне уточнення:

Зеленський не готовий до припинення вогню вздовж лінії фронту в обмін на гарантії безпеки. Написане італійською Corriere della Sera не відповідає дійсності

ЗМІ розповсюдили це уточнення з посиланням на Дмитра Литвина – радника президента з питань комунікацій.

- У нас є Формула миру, там абсолютно чітко вказано те, як Україна бачить справедливий мир, і саме на такій основі тривають перемовини з партнерами щодо посилення позицій України, – зазначив Литвин.

Тим часом мережу сколихнуло чергове звернення Мар'яни Безуглої з закликом до Олександра Сирського піти у відставку.

Зокрема й через скандальну втрату батареї ППО «Petriot» біля Дніпра, де така батарея, стоячи на самоті, була на думку багатьох експертів, просто приречена на те, щоби бути знищеною ворогом.

Безугла ж, висловилася наступним чином:

Ще один пошкоджений «Патріот», і це не перший. І все через відсутність системи, яку теперішній генералітет просто не здатний побудувати через свій IQ, відсутність бажання і корумпованість.

Так, Олександре Станіславовичу, я до Вас звертаюся. Головне — щоб ТЦК та СП працювали, а також вимагати у союзників зброю на кшталт «дайте і відчепіться, ми самі все знаємо»?

Як Головнокомандувач ЗСУ, Ви тільки погіршили дегенеративність вищого військового управління і можете залишитися в історії з ганьбою. А могли б стати героєм. Що ж, кожен робить свій вибір.

Чим довше Президент триматиме Вас на посаді, довіряючи Вашій брехні, тим більше зростає його особиста відповідальність за Вас.

Не чіпляйтесь. Звільніть усіх нас від каторги Ваших амбіцій. Ваш талант полководця безнадійно застарів у сучасних умовах, а новому Ви не вчитесь і не вмієте. Ідіть.

Пане Президенте, коли вже?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень