Загроза наступу російських військ на Україну з півночі є абсолютно реальна, – Буданов (ФОТО)

«Хороших новин у мене в цьому році багато не буде, на жаль» (с)

Голова ГУР Кирило Буданов дав велике інтерв'ю NV, в якому розповів про реальні можливості російського міністра оборони Андрія Білоусова, найбільші втрати армії ворога і вірогідність його атаки з півночі.

Зокрема, відповідаючи на запитання журналіста про 300-тисячний наступальний кулак РФ, керівник ГУР відповів

«Якщо я почну відповідати на це запитання, ми з вами ще спровокуємо паніку. Скажімо так: проблеми є, вони мають тенденцію до загострення», - сказав він, додавши, що

 

«Катастрофи немає, але не бачити проблем не вийде».

Так, ворог може спробувати мобілізувати та сконцентрувати для такого наступу 300 тисяч вояків.

Такі плани в Кремлі існують:

«Розумієте, це така для мене трохи анекдотична ситуація. Бо коли всі два роки кричали, що зараз із півночі буде атака, ми всім казали, що цього не буде. Нічого не було.

 

У той момент, коли ми сказали, що зараз буде атака з півночі, всі одразу – а може, не буде?», - зауважив Буданов.

 

«Я вже казав комусь із західної преси: хороших новин у мене в цьому році багато не буде, на жаль», - констатував Буданов.

На інтерв'ю Буданов попросив журналістів принести піцу, бо його дружина -- слідкує за його вагою і піцу їсти не дозволяє. Буданов любить -- "пепероні"

Ситуація на півночі України:

Згідно з зведенням Генштабу на ранок, 13 липня, на Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без істотних змін.

Тим часом, на кордоні з Чернігівською та Сумською областями РФ зберігає військову присутність, атакує ДРГ і обстрілює прикордоння.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень