Якщо так піде далі, то Навальна з’їсть Путіна з потрухами: те, що вона робить – надихає (ФОТО/ВІДЕО)

ЄС ця жінка закликала просто – не визнавати вибори в РФ

Про це в Україні ще не говорять, але в довкола-політичному ландшафті відбулися деякі тектонічні зміни. І відбуваються далі.

Усе це через загибель Олексія Навально та вихід на авансцену його вдови – Юлії Навальної, яка виглядає політиком і лідером – значно сильнішим, ніж її загиблий чоловік.

До речі, Навальна обіцяє буквально днями оприлюднити деталі того, як вбивали її чоловіка, та хто це робив – за наказом Путіна.

 

Останнього вона називає просто – вбивцею і, буквально, розмазує своїми аргументами.

Прессекретар Путіна вирішив був сьогодні щось сказати їй у відповідь, то враз отримав відкоша і заклик до всіх журналістів – не запитувати Путіна про неї, а тільки про її чоловіка та коли Путін віддасть його тіло для належного поховання.

Також Навальна закликала ЄС не визнавати вибори в Росії та розділяти:

Путіна та саму Росію і тих росіян, які втікають від ненависного їм режиму

Взагалі ж вона, дійсно, виглядає круто і пре, буквально, як Бульдозер. З нею вже зустрілася за ці дні ціла низка дуже поважних людей. Виглядає, що їй зараз відкриті всі двері і вона, користуючись нагодою, мочить Путіна, як німа.

Хоча, насправді, виступає і говорить просто – несамовито.

Україні варто підтримати Навальну як можливого лідера Нової Росії. Вона - проти війни, і в цьому плані є нашим незаперечним союзником.

Читайте також: «Другий фронт» проти Путіна – відкрито: Юлія Навальна показала, що вона – БУЛЬДОЗЕР (ФОТО/ВІДЕО)

 

Цікаво також, що Ілон Маск забанив Юлію Навальну на Твіттері (Х), де вона зареєструвалася напередодні і її сторінка лише за один день отримала 100 000 підписників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень