Як наждачкою по склу: Алла Мазур назвала ненависне слово в її боротьбі з раком (6 ФОТО)

І дала іншим важливі поради

Колаж наш -- обидва фото з ФБ-сторінки Алли Мазур

Зірка телеканалу «1+1» Алла Мазур, здолавши онкологічну хворобу, стала прикладом для всіх жінок, які страждають від раку. Нині ж телезірка розповіла, яке слово її найбільше дратує після перенесеної недуги.

Це слово – ремісія.

Рік тому в Алли Мазур виявили рак молочної залози. Нині вона каже, що людям зі страшним діагнозом дуже неприємна будь-яка згадка про хворобу. Алла на своїй Facebook-сторінці написала надихаючий пост для тих, кому це необхідно.

Подаємо далі  без змін

От не люблю я слово «ремісія»... Краще – одужання.

 

Бо ремісія означає для мене – ні, ще не все, далеко не все. Це тільки перерва, а потім хвороба повернеться!

 

Але ж звідки знати моїм знайомим, хто щиро хоче підтримати і про цю ремісію запитує – як наждачкою по склу звучить для мене це слово?

 

Непросто бути поруч з людиною, яка з хворобою бореться. Хочеться втішити. Надихнути. Вселити віру. Допомогти.

 

Але так боїшся зачепити рану і розворушити її ще більше. А що вже казати, якщо у твого друга діагноз «онко», а він не хоче говорити на цю тему взагалі?

 

Це справді ціла наука – бути у важку хвилину поруч. Я відчула це, коли зіткнулася з хворобою близько. Ну а картинки, які сьогодні покажу вам – просто ошелешили і перевернули свідомість.

 

Спеціально перефотографувала і раджу уважно прочитати. Бо навіть не уявляла, наскільки по-іншому можуть сприйматися наші звичні «тримайся!» або «ти сильний, ти переможеш».

 

Ні, далеко не все тут – про сприйняття моє особисте. Але завдяки проекту «Бути поруч» задумалась і я: як обережно варто підбирати слова з бажанням підтримати. Хоч говорити їх, ці слова - потрібно обов'язково. Бо вони справді гріють. І дають сили. І вселяють віру.


Нехай оберігає Небо усіх нас. І у важку хвилину – давайте бути поруч.

 

А що скажете про ці поради ви? Вам доводилось бувати в подібних ситуаціях? Як підтримуєте близьких? Чи замислювались над тим, що і рідним хворих потрібна підтримка?


Розкажіть свою історію з хештегом #бутипоруч


А ще більше підказок – на сайті. Він також націлений на допомогу.

[media=207100] [media=207097] [media=207099] [media=207101]Ви можете прокоментувати сам цей допис Алли Мазур за посиланням нижче

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень